WELCOME TO MY WORLD ! DONT FORGET TO FOLLOW ME YEAH ? I'LL FOLLOW YOU BACK ;)SELAMAT MENJELAJAH KAWAN-KAWAN .

◕kawankawan◕

Sunday, December 16, 2012

Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew

Views

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh :D
Goodmorningg ! Smile please ^_______^
Hihi nampak banner kat atas tuh ? Nmpak simple kan ? Hihi nvm laa yg pnting ada banner :) Kalau nak join sama , just click banner tuh okae ?

sbb aku join segmen ne , first nak tambah follower and then kalau ada rezeki aku nak dress tuh ! haha gila dress sudaa ne ;3
syarat syarat untuk join jugaa mudah. join laa kae kpd ssiapa yg blum join tuh. mnatau ada rezeki korang.
tamat : 30 December 2012
lama lagi tuh. so jom join :D

mangsa tag :
Dia
Dia
Dia

11 comments:

  1. terima kasih join. nak hadiah top referral? rajin2 lah promote segmen ini ya ^,^

    #sebelum tu edit sikit tajuk. "Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew". tak pyh tukar link, just change your entry title. dan slalu lah jenguk list pesrta dan visit + follow peserta lain :)

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen..

    follow sini #319

    ReplyDelete
  3. done follow... follow kite balik klu sudi yer..
    http://miratulreyyah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. salam..dari segment yang sama, jalan-jalan + follow..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..
    datang dari segmen yang sama :)

    http://spmcandidate95.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

    ReplyDelete
  6. was here n done followed u ^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html#comment-form

    ReplyDelete
  7. dh join segmen yng sama..
    selamat bersegmen.. :)

    ReplyDelete
  8. hye...
    iema dr segmen yg sme
    meh singgah blog iema ^^
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

    ReplyDelete
  9. A'salam. datang nak buat spot-check. hihi

    minta perhatian : segmen ini telah tamat tepat jam 12 tengah malam semalam.

    Semua peserta diminta bersedia pada pukul 12 tengah hari kerana pada masa itu saya akan umumkan pemenangnya.

    dan kepada pemenang, hadiah haruslah dituntut pada HARI INI JUGA !! harap maklum.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...