WELCOME TO MY WORLD ! DONT FORGET TO FOLLOW ME YEAH ? I'LL FOLLOW YOU BACK ;)SELAMAT MENJELAJAH KAWAN-KAWAN .

◕kawankawan◕

Wednesday, December 26, 2012

Segmen 3 Hari : Kenali Kawan Baik by Syazlia Dan Husna

Views



Assalamualaikum and haii :D

haih bosan bosan. barang sch blum beli lagi. korang dah? okae laa tu.
aku nak join satu segmen menarik ne. nampak banner kan? bole tau dah segmen apa aku nak join ne kalau nmpak banner tu. actually, aku demam and ada masalah sekarang tp sempat lagi join segmen yg akan tamat besok petang. hmp sorry kalau ada perkataan yg kurg menyenangkan korang. mood demam-,-

okae malas mau merepek. straight to the point ja laa.
aku dah buat semua syarat yg diminta. tinggal nak jwab soalan jaa ne. bnyak btul kawan baik aku ne tp aku nak pilih sorg jaa. bukan jhat, bukan pilih kasih tp aku nak jujur jaa. bukan semua kawan baik ne mau tolong kalau dlm kesusahan. so kiranya aku nak berterima kasih laa pada someone ne.



1. Nama kawan baik :
FARAH AMIRA MOHD DIN ( sangs )
2. Umur :
same age (14 otw 15)
3. Tarikh lahir :
12 JUN 1998
4. Bersekolah di :
SMK MEMBAKUT II
5. Sifat yang aku suka mengenai kawan baik aku :
friendly, caring, slalu cuba berusaha untuk tolong aku, matang
6. Sejak bila berkawan baik :
mula kenal dea masa sch agama dlu darjah 1 tp mulai rapat start darjah 6
7. Kenangan yg paling kelakar/gila2 ketika bersama kawan baik :
setiap kali bersama dea, mmg ada yg lucu ;)
8. Ucapan untuk kawan baik aku :
sayang farah, terima kasih aa sebab sudi jadi kawan aku, sudi tolong aku kalau aku dlm kesusahan. kau laa kawan aku dunia akhirat. aku sayang kau♥ jgn pkir aku selalu rapat dgn kwn kwn yg lain, aku lupakan kau. dont worry laa sayang, walau apapa pun terjadi, kau tetap kwn baik aku. aku hargai segala usaha yg suda kau buat untuk aku. sorry sebab nyusahkan kau. bukan aku mau ambil kesempatan tp hanya dgn kau, aku percaya. kita selalu juga luah perasaan kan. tq sudi dgr luahan dari aku. kau jgn tinggalkan aku aa. aku sayang kau sgt sgt. iloveyouu :*

#ne gambar kami. pantang nampak camera okae? haha sayang sii sangs♥ comel kan? ee aku punya ne. hahaha im joking. dea taken sudaa.





eh mcm lesbian? uh bukan okae! aku tumbuk korang kalau korang pkir aku bgtu! haha ;3 k tu jaa. menarik bukan? jom join sama. click banner k. cpt cpt join sbelum tamat.

5 comments:

  1. Assalamualaikum and Holla! Sue singgah dr segmen sama and followed. Nak lawat sue tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-bestfriend-by.html
    [Nak promote siket ek, tuan tanah (Y)]

    Nak iPod tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/wak-gelas-first-ga-2ndhand-ipod.html

    Nak hadiah awesome? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

    Nak join contest menarik? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-kind-of-boy-that-im-attracted.html

    Nak happykan birthday girl tak? Jomlah.. http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/erin-kahars-birthday-d.html

    Ni last ek? Nak asah bakat yang terpendam tu and tak tahu macam mana? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

    K, bai! :D

    ReplyDelete
  2. Dari segmen yang sama. jemput lawat blog saya. anyway, good luck ya!
    http://pedotbunchet.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama:)) done follow u :)
    http://nysahanysa97.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

    ReplyDelete
  4. http://ejatt-akmal.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

    hye dari segmen yg sme, jemput lawat sy . gud luck :)

    ReplyDelete
  5. thanks dik sudi join. adik boleh check link adik ade atau x dlm snarai pserta. kalau x de, komen kat sane k. tq :) http://nursyazlia.blogspot.com/2012/11/new-look_15.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...