WELCOME TO MY WORLD ! DONT FORGET TO FOLLOW ME YEAH ? I'LL FOLLOW YOU BACK ;)SELAMAT MENJELAJAH KAWAN-KAWAN .

◕kawankawan◕

Sunday, December 30, 2012

Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com

Views

Assalamualaikum and Hello you guys ;)

Hope korang yg membaca entry ne sihat sihat ja laa yaa. So petang ne, aku nak join beberapa contest memandangkan sekarang aku dah tak berapa aktif nak join apapa ne. Hahahaha! Kira petang ne nak jadi aktif kembali. Waa, skema ayat aku-,- InsyaAllah 3 contest. Hihi tamak kan aku? Mana ada oh. Semua hadiah yg ditawarkan gempakss gilaa. That's why aku mau join ne. Hahaha kalau tak gempakss aku tak nak join. Hahaha kejam? Takde laa. Im joking jaa ;) Actually nak memeriahkan lagi contest yg dianjurkan. Manatau ada rezeki menangg, Alhamdulillah jawabnya :)

Okay, malas dah aku nak merepek ne ;3 korang nampak banner tu? Haa mesti nampak punyaa. Bgus bgus. Before korang click banner tu, korang diharuskan baca entry aku dulu. Muehehe perasan lebih.
Okay syarat syaratnya agak mudah. Tak percaya? Tengok laa sendiri. Tapi sbelum tu, korang kena teruskan juga bca entry aku. Hahaha! Dalam syarat yg ketiga, peserta yg join hendaklah memberikan pendapat, kritikan, pujian dan yg sewaktu dgnnya mengenai blog penganjur ne. Oppss, mesti ikhlas tau.

Komen aku mengenai blog beliau :-
Header beliau nampak simple.



Widget tersusun kemas. Tapi blog beliau ne nampak gelap sebab dea guna colour hitam. Sorry saya tak suka warna gelap laa. Hihi penggunaan font dalam entry takde masalah bagi aku. Maksud colour yg digunakan, jenis font, memudahkan aku membaca.

hee. itu jaa laa aku rsa komen aku. taknak komen bnyak bnyak. nnti tersilap, mampos aku. hahaha takut juga aku nak komen blog MKSYAHIR ne. sumpah bergegar jari aku *okay tipu* nak takut apa? beliau pun manusia mcm aku juga. yaa tak? hihi dah diberi peluang untuk komen mengenai blog beliau, apa lagii. hahaha :p

"Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com" ini telah disponsor oleh blogger-blogger awesome broframestone.com, hyebro.com, babyaimacomel.blogspot.com, mizruha.com, arjunapopkorn.blogspot.com, zestpurple.blogspot.com, fuh.my, www.yanty.my, belognanabyte.blogspot.com, denaihati.com, khaiartzfar.blogspot.com, ciktom.com, phat.my, queachmad.com dan di adili oleh benashaari.com dan mksyahir.com

# sorry yaa bro, saya guna sec blog untuk tekan G+1 tu. sebab emel blog saya ne tak sah :)

ini bukti saya dah follow blog penganjur, tekan G+1 & like fanpage sponsors.



Click banner k kalau nak join ! Due date 25 Januari 2013

6 comments:

  1. cun cun!!thanks join :)

    good luck ye :)

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya dan terpilih.. ^_^

    ReplyDelete
  3. saya dah follow awak . harap awak follow blog saya balik ye . thanx :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog.html

    ReplyDelete
  4. datang sini... saya pon join jugak huhu .. gud luck ye http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/01/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog.html

    ReplyDelete
  5. I wish u all da best .
    Dari segmen yang sama Hyper Contest-Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com, gud luck!

    Entry Terbaru:
    Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013

    ReplyDelete
  6. dah baca entry hyper contest Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com buat kali ke-2 untuk sesi pemilihan sortlist :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...