WELCOME TO MY WORLD ! DONT FORGET TO FOLLOW ME YEAH ? I'LL FOLLOW YOU BACK ;)SELAMAT MENJELAJAH KAWAN-KAWAN .

◕kawankawan◕

Wednesday, December 19, 2012

Mina's Giveaway

Views


Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh :D

Hello guys! Nampak tak banner kat atas tuh? Hihi mesti laa korg nampak kan. so, hari ne aku nak join satu giveaway. hebat jugaa giveaway ne. hadiah pun cun cun aa. Hihiw ;3
Done buat semua apa yg diminta ;D
aku tak tau bila giveaway ne mula tp akan tamat pada 22 December ne. lagi tinggal dua hari jaa pun. eh masih ada masa kalau korg nak join sama ;) just click banner k kalau nak join.

4 comments:

  1. Salam..u've been tagged! =)

    http://noraishahzaharom.blogspot.com/2012/12/tag-25-random-facts-about-me.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,hi *bagi non muslim

    Terima kasih kerana sudi join Giveaway pertama mina >3

    #senarai peserta dah keluar,jom BW dan sila check link ya,takut tersalah atau tertinggal.
    ~http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/senarai-nama-peserta_21.html

    #pastikan anda follow segala syarat yang telah ditetapkan :)

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  3. http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/12/mini-end-year-giveaway.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...