WELCOME TO MY WORLD ! DONT FORGET TO FOLLOW ME YEAH ? I'LL FOLLOW YOU BACK ;)SELAMAT MENJELAJAH KAWAN-KAWAN .

◕kawankawan◕

Saturday, December 22, 2012

Segmen : Aku dan Blog

Views

* just click this banner if you wanna join too*

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh :D

how are you alls? sihat? alhamdulillah :) tak sihat? jgn lupa mam ubat yaa. hee♥ hmp now aku dilanda kebosanan. buka facebook, mcm biasa spam kawan kawan. lpas bosan suda spam kawan, aku pun buka laa belog kesayangan aku ne. check cbox ada someone ne jemput aku join segmen yg baru beliau buat. aku pun tengok syarat syarat untuk join segmen ne. simple and mudah untuk aku join. hihiw ;3

RINGKAS TENTANG AKU

nama penuh aku SITI AISYAH. a beautiful name, right? hee thanks to my parents♥ tapi jarang org di sekeliling aku panggil dgn nama penuh aku tu. biasanya aku kena panggil, chacha, anie, ocha, sangs. banyak kan nickname aku? haha well ;p tak kisah laa korang nak panggil aku dgn nama yg mna satu. yg snang korg igt laa ;) kalau setiap tahun korang ada bulan yg special, aku pun ada juga. tp korang satu bulan jaa kan? aku ada 3 bulan yg sgt special bagi aku dlm setiap tahun. APRIL, JUN & OGOS. naa jgn jealous kae? hahaha :D biar aku jaa yg tau knpa 3 bulan tu sgt special bg aku. sehseh okae aku juga merupakan pelajar di SMK MEMBAKUT II. masi belajar ini, masi jauh perjalanan hdup aku ne. hehe status? hmp nak bgtau kaa tak ne aa? haha bgtau jaa laa. okae status aku engaged o.O' haha hebatkan aku? yaa bilang. yeaa serius etu, aku dah bertunang dgn someone, secret laa siapa someone tu. hoho :D and last aku tinggal di Kampung Pimping, Membakut, Sabah. ohmaii sabah okae? jgn mcm mcm. haha bule baa kalau kau. seh ayat -,- etu jaa laa sedikit tentang aku. lpas ne, aku nak blogwalking kat blog korg and nak baca tentang korg plaa. nak kenal kenal jugaa kan? :)

KENAPA AKU BUAT BLOG ??

actually aku buat blog ne sekadar suka suka, nak tambah kenalan juga. dulu aku suka buat blog banyak banyak. gara gara tak puas hati dgn blog aku yg semacam jaa. hahaha alhamdulillah sekrang, aku dah tau serba sedikit cara nak hias blog ne. hihi ikut tuto jugaa. aku tak tau ne blog aku yg ke brapa. haha terlampau banyak smpai tak igt dah brapa blog aku buat.

5 BLOG YG AKU SUKA

# LYSSA FAIZUREEN
# MIRAA HUSSIN
# FATIMAH AZZARAH
# BALQIS HARYANI
# KEMETOT CHOMEL

DUE DATE : 28 DISEMBER 2012 11.59PM
so, jom joinn!


14 comments:

  1. Wa'alaikumussalam.. tenkiu chacha, anie, ocha, sangs. hehehe.

    tenkiu sb join dan selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  2. singgah n follow.. da engaged erk?
    http://anzulnashome.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen!
    comeynyew blog!! i loike polka dot..
    hehehe

    from ::Arkitek Hati::

    ReplyDelete
  4. Salam :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum ...
    drpd segmen yg sama :) follow u here ^^,

    http://amorevolta.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  6. salam knjugan dari segmen yang sama.. :) kalau sudi meh la singgah sini kejap..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  7. follow u here from the same segmen :)

    http://musesprodigy.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  8. dtg follow...follow blog sya ye kak

    http://pesanancinta.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  9. hye...
    dtg dr segmen yg same
    meh singgah sini -> http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://myuangle.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete


  11. hye ? :D jalan- kat sini dari segmen yang sama :) http://fadedmemories0811.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  12. Nama kita sama :) Cuma nama saya Siti Nur Aisyah :) *perbezaan yang tak berapa ketara hoho*

    Blog polkadot gitu :)

    http://www.aisyazulkefle.my/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...