WELCOME TO MY WORLD ! DONT FORGET TO FOLLOW ME YEAH ? I'LL FOLLOW YOU BACK ;)SELAMAT MENJELAJAH KAWAN-KAWAN .

◕kawankawan◕

Friday, December 7, 2012

Dress and Domain giveaway

Views

( klik banner kalau nak join juga )

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh :D
tersangat laa boring. tak tau nak buat apa. so ptg ne, aku nak join bbrapa giveaway. wehee♥
hmp due date untuk giveaway ne blum ditentukan. so, mari laa sesama join and meriahkan lagi giveaway ne. hadiah agak menarik. rugi tak join :D
syarat syarat untuk join giveaway ne tersangat laa senang. jom jom

nak tag :-
kamu
kamu


3 comments:

  1. http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    Follower ke 364
    Mind follow me back?
    Btw good luck! :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join ga amer yang tak seberapa ni .
    senarai peserta sudah keluar . jum blogwalking and semak dulu betul ke tak senarai ni.

    http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-dress-and-domain.html

    pssst ada satu lagi segment kat blog amer. tuan blog dah join? jum amer menjemput datin datuk puan tuan cik encik untuk join segment amer yang tak seberapa ni.

    http://www.amercorner.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html#more

    hadiah yang tak seberapa .. ice watch x5 and domainx2

    ReplyDelete
  3. hi.. jom join contest :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2013/01/dapatkan-bamboo-charcoal-body-shaper.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...