WELCOME TO MY WORLD ! DONT FORGET TO FOLLOW ME YEAH ? I'LL FOLLOW YOU BACK ;)SELAMAT MENJELAJAH KAWAN-KAWAN .

◕kawankawan◕

Sunday, November 18, 2012

Segmen BW Cuti-Cuti by Emas Putih

Views


Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh :D

hai korang. so, petang ne saya nak join segmen lagi laa. keboringan tak tau nak buat apa ne.
entry kedua untuk hari ne. muehehe rajin sgt ~
lgpun, saya mmg nak tambah follower jugaa. hee :D
so, kalau korang nak join juga, klik banner pink tuh eh.

Due date : 26.11.12/11.59pm
ada hadiah juga okae ^.^
RM10 topup untuk 3 blogger bertuah by random.

12 comments:

  1. Ting tong , saya datang . Done follow here :) Jom singgah ^^

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  2. farahin singgah disini :D jemput singgah di blog saya :D

    http://ehfarahin.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  3. salam, singgah sini ! dr segmen same.

    http://mawarmialah92.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  4. Hye dari segmen yang sama...
    Happy Blogwalking!!! :D

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum.. BW sini :D hit me back...
    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/lg-smart-tv.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete
  7. datang dari Segmen BW CUti-Cuti By Emas Putih.. jom singgah blog saya jugak...

    http://www.zuhairifirdaus.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  8. salam dan hai. datang dari segmen yang sama :)

    jom ke blog saya :)
    http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  9. Hai!! Aida dari segmen yang sama, follow kamu #280 .. salam kenal :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  10. salam :)
    singgah dari segmen yg sama
    http://www.fatindiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    btw, jemput join giveaway dari FD juga ye ^^
    boleh pilih hadiah tau kalau menang :D
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  11. Hola ♥

    Saya Follower yang ke-287.

    Saya dari segmen yang sama. Selamat berkenalan awak. Semoga persahabatan kita akan berkekalan walaupun di alam maya. Sapa tau satu hari nanti kita berjumpa. Hehe...

    Sekiranya awak ada kelapangan dan sudi... Jemputlah singgah di blog saya : Fizalinolie

    Keep in touch :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...