WELCOME TO MY WORLD ! DONT FORGET TO FOLLOW ME YEAH ? I'LL FOLLOW YOU BACK ;)SELAMAT MENJELAJAH KAWAN-KAWAN .

◕kawankawan◕

Friday, February 15, 2013

Contest Blog Comel

Views


Assalamualaikum and hello again :D

huh agak boring ya hari ney. homework dah buat kat sch kemarin. tak tau nak buat apa lagi. nak bwa mak pegi beli buku, bapa blum balik dari kerja. haih nsib baik laa aku terjumpa satu contest cun ney. nampak title kan? haha! nampak banner cute kat atas tu kan? haa aku pun menjoinkan diri dlm contest ney ^^

actually, blog aku takde laa comel sgt pun >.< hihi tak tau laa kot kot ada rezeki, blog aku terpilih, alhamdulillah laa kan :D lagipun aku dah lama tak blogwalking ney, sambil sambil tu dpt juga tambah follower hee♥

Hadiah yang ditawarkan !!!
Tempat pertama : Bedak arab & Celak arab
Tempat kedua : 1 set krim kologen (RM55)
Tempat ketiga : Bedak arab
Tempat keempat : Bedak arab
Tempat kelima : Celak arab
Tempat keenam : Celak arab
Saguhati : Review 3 blog
Due date

 10 March 2013
Pemilihan Pemenang

 Blog yang comel, kemas & cepat loading
Nak join sama ??
Click banner comel kat atas tu eh :)
pastikan awak ikut semua syarat syarat yg ditetapkan okay.


10 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama.
    btw, gud luck! ^^

    ReplyDelete
  2. salam'alaik...

    umair singgah sini... segmen sama...

    memang suke polkadot ? comel.. pink hijau :)

    http://nurmaira95.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  3. singgah...
    dari segmen yg sma

    http://elfyelfa.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  4. dari contest yang sama =D .. goodluck ! done follow you .. follow me yeah ! hehe =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenal dan follow. Singgah dari contest yang sama. Jemput datang ke blog saya :-)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  6. singgah kembali..thx follow sye...done follow awk..

    ReplyDelete
  7. tag kamu...

    http://www.miminadam.my/2013/03/fd-creatives-giveaway-by-miminadam.html

    ReplyDelete
  8. done followed your blog :) thanks follow !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...